Rörläggare till Gunnar Karlsen i Malmö!

Rörläggare till Gunnar Karlsen i Malmö!

Är du en driven och ordningsam person? Trivs du med eget ansvar och är initiativtagande? Här får du utveckling och nya utmaningar i en varierande roll!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Som Rörläggare hos Gunnar Karlsen kommer du främst arbeta med entreprenad och nybygge. Här kommer du arbeta utifrån ritning, montera och installera VVS i nyproduktion. I rollen som Rörläggare kommer du även arbeta med service. Här kommer du utifrån arbetsorder utföra olika serviceärenden hos kunder. Områden du kommer arbeta mot är kontorslandskap, kommunala fastigheter etcetera. Det kan vara att serva och underhålla pannrum, värmepumpar och fläktrum eller i andra teknikutrymmen.

Ditt område sträcker sig från Landskrona till Trelleborg. Du utgår hemifrån med servicebil och rapporterar dina ärenden i Gunnar Karlsens ärendehanteringssystem.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Entreprenad
  • Service, felavhjälpning och ärendehantering
Din profil

Vi ser att du som Rörläggare är driven och kan ta egna initiativ. Ute på entreprenad krävs det noggrannhet och att man är ordningsam i sitt arbete. Då du även kommer arbeta med service och kundkontakt ser vi att du är serviceminded och har en bra kommunikation.

Vidare ser vi att du drivs av problemlösning, är aktiv i ditt arbete och trivs med frihet under ansvar.

Krav:
  • VVS-utbildning
  • Färdiggjorda lärlingstimmar och inneha licens
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:

* Erfarenhet/kunskap sedan tidigare

Villkor

Start: Mars 2021
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Heltid
Lön: 224 kr/h

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Karlsen Rör är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen i Sverige AB. GK Rör har lång erfarenhet och gediget kunnande inom VS- och Industriinstallationer och idag arbetar cirka 300 personer på företaget som har sitt säte i Uppsala. Framgångsfaktorn är deras förmåga att kombinera lokal närvaro med den stora koncernens möjligheter och styrkor.

För deras kunder innebär det att de får tillgång till GK's samlade kompetens oberoende av vilket kontor kunderna kontaktar. Resultatet är nära kontakt, en partner med tyngd och ett långsiktigt tänk vad gäller både samarbeten och lösningar.

På GK rör blir du ingen "siffra" utan här kommer du ingå i ett familjärt team tillsammans med 7 andra dedikerade rörläggare.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.