Projektledare till ledande företag i Lomma!

Projektledare till ledande företag i Lomma!

Är du en driven person med stort eget ansvar och engagemang? Strävar du efter utveckling och drivs av att leda och styra projekt framåt? Då är tjänsten som Projektledare hos vår kund för dig!

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Projektledare är en viktig roll där du kommer vara spindeln i nätet och mellanhand mellan kunder, underleverantörer och medarbetare. Utifrån upphandlade projekt kommer du som Projektledare påbörja, genomföra och slutföra projekt. Till största delen av ditt arbete är du inne på kontoret och arbetare administrativt men är även ute på arbetsplatsen och ser till att underleverantörer och de arbetare följer den tidsplan och budget som är satt samt säkerställer att det utförs av rätt kvalité.

Som Projektledare har du stort ansvar för att leda underleverantörer och arbetare och se till att projektet och arbetet går framåt. Man ser till arbetsmiljön är rätt, att rätt material finns att tillhandhålla och ansvarar för dokumentation av projektet. Om projektet inte går som det ska eller om det är någon avvikelse ska detta redas ut, dokumenteras och rapporteras.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Ansvar för tidsplan och budget
  • Säkerställa kvalité
  • Leda underleverantörer och arbetare
  • Dokumentation
Din profil

Som Projektledare ser vi att du är driven och engagerad. Då du kommer föra och leda projekt, underleverantörer och arbetare framåt ser vi att du är en målinriktad vinnarskalle som är ansvarsfull. Här kommer du arbeta med kunder, leverantörer medarbetare där du som Projektledare måste vara social och kommunikativ.

Krav:
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller projektledning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Lomma
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 7:00-16:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med rötter i 70-talets entreprenörsanda och med borrade metoder som bas har Styrud idag vuxit till att vara den en stark partner för anläggningsarbete i jord och berg.

Styrud arbetar för ett hållbart samhällsbygge med tjänster inom schaktfritt ledningsbyggande, borrad grundläggning och bergarbeten, borrning för geoenergi och vatten samt för gruvor och prospektering.

Kommuner, byggentreprenörer, nätbolag och gruvföretag anförtror sina projekt till Styrud i allt från det enkla påhugget till mer omfattande helhetsåtaganden och partnering.

Mer om företaget på intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.