Projektingenjör mot byggnadsautomation till GK i Malmö!

Projektingenjör mot byggnadsautomation till GK i Malmö!

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din karriär och fortsätta utvecklas som Projektingenjör.
Här får du chansen att arbeta i en ansvarsfull roll på ett stort och innovativt företag.

Ansök idag för att få chansen att vara med i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektingenjör hos vår kund kommer du arbeta med byggnadsautomation och tekniska fastighetssystem. Din vardag är varierande och här kan du komma att arbeta med allt från nya till befintliga automationssystem i en byggnad.

Det kan vara att projektera nytt system utifrån kundens kravspecifikation för att sedan med hjälp av upprättade driftkort programmera och driftsätta anläggningen. Det kan även vara att felsöka eller uppgradera befintliga byggnads- och fastighetssystem.

Som Projektingenjör kommer du ingå i ett team av duktiga och prestigelösa kollegor som tillsammans bygger framtidens innovativa automationssystem i byggnader!

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Projektering
  • Programmering
  • Driftsättning
  • Felsökning
  • Kundkontakt
Om företaget
Gunnar Karlsen Sverige AB är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. GK Sverige levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. De arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. GK-gruppens lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet och används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

Koncernen driver sin verksamhet utifrån kontor i Norge, Sverige och Danmark. Koncernens huvudkontor ligger i Oslo, den svenska verksamheten drivs från Stockholm, medan huvudkontoret i Danmark finns lokaliserat i Odense.

Här kommer du sitta på deras nybyggda kontor i Malmö, ingå i ett team av erfarna och tekniska kollegor som drivs av laganda och tillsammans kommer ni utveckla framtidens hållbara byggnadsautomation i samhället!

Mer om företaget på eventuell arbetsintervju.

Din profil
I rollen som Projektingenjör krävs det att du har ett stort tekniskt intresse och drivet att alltid utvecklas och lära dig nytt. Då du i rollen kommer arbeta ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ som person.

Vidare ser vi att du som Projektingenjör är ansvarsfull, nyfiken och ambitiös i ditt arbete och med dina kollegor. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill passa in i den positiva och utvecklande arbetsgruppen.

Krav:
  • Erfarenhet av byggnadsautomation
  • Erfarenhet av något av följande styrsystem: BAS2, Beckhoff, Regin, Web Port, Saia, Schneider,
  • Siemens eller Citect
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
VILLKOR
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid enligt schema
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.