Processoperatör till Norcarb i Malmö!

Processoperatör till Norcarb i Malmö!

Är du en person som trivs i industrimiljö och har tidigare erfarenhet från exempelvis processteknik, el eller industri? Då är den här tjänsten perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en processoperatör till sin verksamhet i Malmö. Som processoperatör har du ett ansvarsfullt, varierat och spännande arbete. Du kommer arbeta både praktiskt och administrativt. Arbetet kommer ske kontinuerligt i treskift enligt generella regler; morgon, eftermiddag och natt. I enlighet med instruktioner, tillverkningsorder och produktspecifikationer övervakar och kontrollerar du produktionen och samtliga hjälpsystem. Vid avvikelser fastställer du orsak och genomför åtgärder För rätt person finns chansen att efter några år befordras till produktionskoordinator.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • Arbetar ute i produktionen och modifierar, startar pumpar, fläktar etc
 • Provtagning och uppföljning för kvalitetsstyrning
 • Laboratorieanalyser
 • Felsökning och avstämningar tillsammans med underhållspersonal
Din profil

Vi söker nu dig som brinner för industribranschen. Du har ett lugnt temperament, är stresstålig och kan hantera många bollar i luften. Då du ofta kommer arbeta i team söker vi dig som är lyhörd, har lätt för att samarbeta och kan anpassa dig efter olika situationer. Då vår kunds process är väldigt omfattande och gedigen krävs ett högt logiskt tänkande samt hög matametisk kunskap. Vår kund strävar dagligen efter att förbättra verksamheten och vi söker därför dig som tar arbetet på allvar och arbetar ansvarsfullt.

Skallkrav
 • Gymnasial utbildning inom natur, kemi eller matematik
 • Matematik C/3
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
Meriterande
 • YH-utbildning med inriktning mot ex processteknik, el, industri eller liknande
 • Intresse för att få en ledarroll i framtiden.
 • Truckkort, B1.
 • Erfarenhet eller kunskap om DCS system.
 • Erfarenhet av datorsystem, ex SAP, Lotus Notes, PVS och Foxboro.
Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid 3-skift. Kvällar, nätter och helger förekommer.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orion Engineered Carbons befinner sig i industribranschen och har idag 15 anläggningar runt om i världen. I Malmö heter de Norcarb och har ungefär 55 anställda och erbjuder en arbetsplats där personalen trivs och som ofta stannar väldigt länge. Vår kund präglas av ett stort miljö- säkerhets- och kvalitetstänk och har välkända internationella kunder.

Men information vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.