Passionerad embeddedutvecklare till fri roll

Passionerad embeddedutvecklare till fri roll

Har du en passion för hårdvarunära programmering och ett ständigt driv att förstå mer? För denna tjänst är din kunskap och engagemang viktigare är bakgrund!

Dina arbetsuppgifter

Här arbetar du i en fri roll i en kreativ miljö. Ditt intresse för tekniken driver dig och du tar själv ansvar för din utveckling. Du får hoppa direkt in i ett projekt och lära dig i arbetet. Du ingår i ett team om 5 personer med flerårig erfarenhet, där alla är redo att dela med sig av sin kunskap och stötta din utveckling! Du arbetar här i ett öppet klimat med frihet att själv styra din arbetsprocess. Företaget präglas av teamarbete med fokus på självstyre.

En fredag i månaden är en kreativ "labbdag" där alla i teamet kopplar bort de vanliga arbetsuppgifterna och fokuserar på att testa och utveckla det område du själv tycker är spännande just nu!

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse, nyfikenhet och engagemang för uppgiften. Detta är viktigare en din kunskapsnivå! Du är initiativtagande, har ett driv och en god kommunikativ förmåga.

Skallkrav:
  • Eget embeddedprojekt att stolt visa upp (ej skolprojekt)
  • Kunskap i C/ C++
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande erfarenhet:
  • Elektronik/ embeddedprogrammering/ apputveckling
  • Förståelse för Bluetooth, nätverkskommunikation, Microchip och Cortex
Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Möjlighet till flexibel arbetstid
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med produkter för intelligent office med fokus på hållbarhet och samhällsnytta. Allt från ergonomiska möbler med inbyggd teknik till bokningsskärmar, rumssensorer och mycket mer. Här får du vara med och utveckla morgondagens smarta lösningar. Med över 30 års erfarenhet växer de idag stabilt.

I fina lokaler centralt i Malmö arbetar ett mindre gäng tillsammans under fria former. En fin teamkänsla, platt organisation och högt i tak kännetecknar företaget.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.