Nyutexaminerad konstruktör till WSP Systems i Malmö

Nyutexaminerad konstruktör till WSP Systems i Malmö

Vill du ha en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag? Är du en ödmjuk person som tar till dig av all kunskap som kommer din väg? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in ditt CV redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos WSP Systems kommer du att ingå i deras styrteknikavdelning. I Malmö består denna avdelning av ett team om fem konstruktörer där alla har en blandad erfarenhetsnivå. Under din inledande period kommer du att biträda någon av de mer seniora kollegorna i olika projekt som främst är inom ny- och ombyggnationer. De tekniker som huvudsakligen används är Microsoft Visio, AutoCAD och Excel.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ödmjuk person som tar till dig all kunskap som kommer din väg. Du är en driftig problemlösare med ett stort teknikintresse och gillar att tänka i nya banor. Du trivs bäst med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera.

Skallkrav i tjänsten är:
  • Högskole- eller ingenjörsexamen inom relevant område exempelvis maskinteknik, automationsingenjör, elingenjör eller mekatronik.
  • Du har en god systemförståelse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Arbetstider: 8-17
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723-016150
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Företaget präglas av innovativt tänkande och samarbete över både teknikområdesgränser och landsgränser. I Sverige är de totalt 4100 medarbetare på ett 40-tal kontor runt om i landet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.