Mjukvaruutvecklare till spelföretag i Malmö

Mjukvaruutvecklare till spelföretag i Malmö

Har du ett stort tekniskt intresse och älskar att programmera och skapa? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som tillsammans bygger spel från grunden? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in ditt CV redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i ett sammansvetsat team om 15 personer som består av leveldesigners, grafiker och mjukvaruutvecklare. Tillsammans med ditt team kommer du att bygga spel från grunden i företagets egen spelmotor som är uppbyggd i C++. Andra arbetsuppgifter består av att arbeta med serverintegrering och serverfunktionalitet.

Din profil

Du som söker är en ödmjuk person som hela tiden vill utvecklas. Du har ett stort tekniskt intresse och har en passion för att skapa. Du trivs bäst med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera.

Skallkrav i tjänsten är:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område exempelvis datateknik, spelutveckling eller systemutveckling.
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av programmering
  • Erfarenhet av programmering i C++
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Arbetstider: 8 - 17
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723-016159
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett spelutvecklingsföretag som grundades 2007 och arbetar med mobilspel utvecklade för iPhones. De har sedan start haft ambition att utveckla högkvalitativa spel för mobiler samt att ha roligt tillsammans på arbetsplatsen.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.