Mjukvarutestare med utvecklingsmöjlighet

Mjukvarutestare med utvecklingsmöjlighet

Har du erfarenhet av systemtest och vill utvecklas i rollen? Vill du bli del av ett växande företag med korta beslutsvägar? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemtestare arbetar du inne på företaget med mjukvarutest och löpande dokumentation. Du arbetar nära supportavdelningen och som enda systemtestar på företaget har du en viktig roll!

Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. På detta företag har du själv möjlighet att påverka vilken riktning du vill att tjänsten ska ta. För rätt person finns det till exempel möjlighet att bli testledare och arbeta en del av tiden ute hos kund.

Din profil

För att passa i rollen som systemtestare är du noggrann och tålmodig. Du har med dig goda kunskaper inom området mjukvarutest.

Skallkrav:
  • Minst 6 månaders erfarenhet inom systemtester av mjukvara
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Mer erfarenhet inom kvalitetstester
  • Certifiering inom systemtest
Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8:30- 17:30, möjlighet till flexibel arbetstid
Lön: Fast
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722 091950
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder sina kunder IT-system för ärendehantering inom kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och hållbarhet. Kunderna återfinns både i privat näringsliv och offentlig verksamhet. Företaget hjälper kunder att processoptimera och gör hela arbetet från utveckling, till implementering och support. De arbetar ständigt med produktutveckling och är på väg in i en ny spännande fas av utvecklingen.

I Malmö är de 11 anställda där alla arbetar tillsammans i en avslappnad miljö. Beslut fattas gemensamt och alla har möjlighet att påverka företagets utveckling. Du arbetar här med rutinerade kollegor som hjälper dig att lyckas i din roll! Idag befinner de sig i en tillväxtfas och söker nu dig som vill bli del av utvecklingen.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.