Miljökonsult inom hållbart byggande till PE Teknik och Arkitektur

Miljökonsult inom hållbart byggande till PE Teknik och Arkitektur

Är du positiv, driven samt har ett intresse för miljö och hållbarhet? Här har du chansen att arbeta på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad, arkitektur och industri. Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som miljökonsult inom hållbart byggande hos PE kommer du att arbeta med både operativa och strategiska hållbarhetsfrågor inom ny- och ombyggnationer. Du kommer att vara delaktig i hela byggprocessen, från ett tidigt idéstadium vid arkitektritning och projektering, till genomförande och besiktning av avslutat projekt. Du kommer att ges möjlighet att jobba i flera olika varierande uppdrag, ta ansvar och samtidigt ges möjlighet till utveckling.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:
  • Miljö- och hållbarhetscertifieringar som BREEAM, WELL, Miljöbyggnad och NollCO2
  • Stötta beställaren med miljösamordning av projekt
  • Kontakt och rådgivning mot projektets beställare
Din profil

Du som söker är prestigelös och positivt, lyhörd och brinner för samarbetet i uppdrag. Du är driven och initiativtagande och tar stort ansvar gentemot dina projekt och kunder. Hos PE är det viktigt att ha kul och trivas på arbetsplatsen och de ser gärna att du är med och bidrar till den goda stämningen.

Skallkrav i tjänsten:
  • Du har en ingenjörs- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot miljöteknik exempelvis Ekosystemteknik, Väg och vattenbyggnad eller liknande. Du kan även ha en miljöutbildning i botten med erfarenhet från byggbranschen.
  • Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet inom byggmiljö där du har fått förståelse för byggprocessen och för miljöfrågor inom hållbarhet och bygg.
  • Du har mycket god svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med miljöcertifieringar
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Ort: Malmö eller Helsingborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723-016159
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PE grundades 2006 och är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad, arkitektur och industri. Här skapar ingenjörer och projektledarspecialister tillsammans innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. PE är verksamma inom arkitektur, bygg, anläggning och installation.

PE håller på att bygga upp sin miljöavdelning i syd och söker därför en ny medarbetare i form av en miljökonsult inom hållbart byggande. PE både har kontor i Malmö och i Helsingborg finns det möjlighet för dig som söker att sitta på det kontor som passar dig bäst.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.