Mekaniker till världsledande företag i Malmö!

Mekaniker till världsledande företag i Malmö!

Har du ett stort intresse för teknik och mekanik? Är du en arbetsam person med högt driv som alltid strävar efter att leverera med högsta kvalité? Då är tjänsten som mekaniker hos vår kund något för dig!

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker hos vår kund kommer du arbeta med service, underhåll och reparation av bussar och lastbilar. Här kommer du få arbeta med allt från mekaniska och tekniska arbeten mot hydraulik, pneumatik, el etc.

En typisk dag börjar med ett gemensamt möte på morgonen då du tillsammans med dina kollegor går igenom de projekt som finns inne och vad ni ska arbeta med under dagen. Under förmiddagen kommer nya jobb in, och ni planerar därefter - ingen dag är den andra lik, och du får här ett flexibelt och varierande arbete.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Felsökning
  • Service, underhåll och reparation av tunga fordon
  • Hydraulik, Pneumatik, El, Mekanik
Din profil

I rollen som mekaniker ser vi att du är utbildad fordonsmekaniker med stort intresse och engagemang av att arbeta med tunga fordon.

Du behöver inte utbildning eller erfarenhet av tunga fordon sedan innan, här krävs det att man vill lära sig och har rätt intresse och driv.

I rollen som mekaniker ser vi att du är lösningsorienterad, god kommunikatör, öppen och kreativ och motiveras av att jobba med ett team som strävar efter att erbjuda deras kund den bästa servicen.

Krav:
  • Gymnasieutbildning inriktning mot fordon
  • Minst 3 månaders erfarenhet av anställning och arbete i en verkstad
  • Körkort B
  • Stort intresse för mekanik och teknik
Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenheter av tunga fordon
  • C/D-Körkort
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 07:00-16:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att reparera, underhålla och serva tunga fordon. De är verksamma och har verkstäder runt om hela världen. I Skåne har dom verkstäder i Malmö, Lund, Helsingborg och Tomelilla.

I Malmö håller dom på att expandera och satsar på att inom två år bli Sveriges största verkstad.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och spännande miljö i en trygg verksamhet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.