Maskinbyggare/montör till teknikföretag i tillväxtfas

Maskinbyggare/montör till teknikföretag i tillväxtfas

Har du ett genuint tekniskt intresse och vill arbeta hands-on med montage av maskiner från grunden? Vi söker nu en maskinbyggare för kunds räkning.
Det är en varierande tjänst där du både ansvarar för montering av mekaniska delar, men även servar, demonterar och renoverar äldre maskiner.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinbyggare är dina primära arbetsuppgifter att bygga och montera maskiner utifrån order.

Du kommer främst att:
  • Utifrån digitala 3D-modeller och ritningar bygga företagets maskiner från grunden
  • Stötta serviceavdelningen i renovering och delmontage av äldre maskiner
  • Hjälpa till med packning av maskiner samt reservdelar
Det är ett varierat arbete, klippt och skuret för dig som gillar att skruva och meka. Du arbetar både självständigt och i team tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Vill du ha ett flexibelt tekniskt arbete i ljusa industrilokaler är detta något för dig.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunna läsa tillverkningsritningar och pneumatiska scheman
  • Kännedom/erfarenhet inom verkstads-/utvecklingsarbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Datorvana
Meriterande
  • Truckkort
  • Erfarenhet eller kännedom om el, pneumatik och/eller hydraulik
Vi tror att du som söker är ansvarstagande, flexibel och strukturerad. Du har en vilja att lära och utvecklas och är inte rädd för att ta för dig. Då du arbetar i olika projekt med deadlines krävs det att du är strukturerad, ordningsam och gör vad som krävs för att effektivisera ditt eget arbete.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Arlöv
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 07.00-15.30 med flex

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillverkar och exporterar maskiner för konvertering av plastmaterial till tillverkning av plastpåsar. Kunderna finns internationellt, främst i Västeuropa och USA. Företaget startade 1976 och är idag 20 anställda på en stor bredd av tjänster. I produktionen kommer du som maskinbyggare att ha stort eget ansvar över att monteringen av maskinerna sker på bästa sätt. Du ingår i ett öppet och positivt team på en arbetsplats med högt i tak. Inledningsvis kommer du att få en mentor som vägleder dig i ditt arbete.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.