Ledande konsultföretag söker Elkonstruktör!

Ledande konsultföretag söker Elkonstruktör!

Är du utbildad inom elkonstruktion och vill visa vad du går för? Är du driven, social och tycker om att ta ansvar? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör på detta företag kommer du att arbeta som konsult hos en av företagets kunder. Detta är en utvecklande roll där du kommer att få möjlighet att vara en del av olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ritning och konstruktion av kretsscheman, motor kretsar, apparatskåp samt styrsystem. Du kommer att vara en del av ett team där du får möjlighet att dela erfarenhet tillsammans med de olika funktionerna som ansvarar för projektet. Du kommer att delta i FAT-tester (Factory Acceptance Test) där du får se när maskinen testkörs och med stor sannolikhet även få se hur slutresultatet blir på bygget.

Kundens erbjudande:
Här får du möjlighet att vara en del av ett företag som ligger i framkant när det kommer till teknik. Det är en trygg arbetsplats med flera seniora arbetare. Företaget värnar om om att utbilda sin personal vilket ger dig stora möjligheter till utveckling. Som anställd hos detta företag har du privat sjukvårdsförsäkring och ett friskvårdsbidrag på hela 5000:-.

Din profil

För att lyckas i denna tjänst behöver du vara öppen, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete. Då du som konsult kommer att representera företaget är det viktigt att du trivs med nya människor och att du har ett professionellt bemötande.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom elkonstruktion
  • Elpro CAD
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
* Arbetslivserfarenhet

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster inom områdena bygg, fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Denna tjänsten är placerad inom området industri vilket är en del som arbetar med allt som innefattar maskinsäkerhet. Företaget erbjuder en bredd av kompetenser med allt från projektledning till industriell IT och riskanalyser. De är placerade centralt i Malmö och på avdelningen där de arbetar mot industrikunder är det idag 30 st som arbetar inom området elkonstruktion.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.