Lagermedarbetare till sommarvikariat på BWT i Malmö!

Lagermedarbetare till sommarvikariat på BWT i Malmö!

Är du en självständig och driven person som är ute efter ett arbete över sommaren? Vill du dessutom arbeta på ett företag som lägget fokus på tekniken?
Då är rollen som Lagermedarbetare hos BWT något för dig. Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Lagermedarbetare kommer du arbeta med att ta emot inleverans, plock, packning och utleverans av vattenfilter och andra tekniska produkter inom vattenrening. Med hjälp av skjutstativ, ledstaplare och motviktstruck kommer du plocka och packa efter plocklistor samt fixa i ordning på lagret. Det kan vara kompletta filter i större storlekar till mindre reservdelar.

Som Lagermedarbetare kommer du arbeta självständigt på lagret med intern kontakt mot inköp och sälj. Även extern telefon- och mejlkontakt förekommer med kunder och beställare.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Plocka och packa
  • Leverera och följa upp leverans
  • Ta emot och vara behjälplig mot kunder
Här kommer du arbeta under sommaren med start den 14/6 fram t.o.m. 20/8.

Om företaget
BWT är ett företag som tillverkar tekniska lösningar av vattenrening. De har ett huvudlager i Malmö där det idag är ca 25st anställda.
Mer information om företaget ges vid en intervju!

Din profil
I rollen som Lagermedarbetare krävs det att du är noggrann och organiserad i ditt arbete. Du ska inte vara rädd att ta i när det behövs och du ser nytta att ha ordning och reda. Då du under viss tid kommer arbeta själv på lagret ser vi att du är självständig och initiativtagande som person.
Vidare krävs det att du har vana av ordersystem samt truckkort för skjutstativ, ledstaplare och motviktstruck.

Skallkrav:
  • Truckkort A2, B1 och B3
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: 14/6
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Mån-fre 08:00-16:30
Lön: GFL 148,67 kr/h

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.