Konstruktör mot rör sökes till ledande konsultföretag!

Konstruktör mot rör sökes till ledande konsultföretag!

Har du utbildningsbakgrund från maskin eller mekanik samt erfarenheter från mekanik- och rörprojektering? Har du även ett genuint tekniskt intresse och gillar att samarbeta i team? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som rörkonstruktör hos vår kund kommer du som konsult arbeta med konstruktion och projektering av rörsystem. Det kan vara att konstruera rör, pumpar, ventiler, kompressorer eller tillgodose stödritningar för produktionen.

Många av vår kunds kunder är kommunala fjärrvärme-, vatten- och avloppsanläggningar eller mot processindustrin. Vår kund är specialiserade på detta och använder sig av sina utredningsingenjörer för att lokalisera specifika problem hos anläggningarna och ditt ansvarsområde kommer vara att projektera vidare på en ny lösning.

Här kommer du samarbeta i team i både ombyggnationer och entreprenader i varierande projekt!

Din profil

För att trivas i rollen som rörkonstruktör hos vår kund bör du förutom att tycka om konstruktion, även vara kommunikativ, målinriktad samt ha en strävan efter att utvecklas inom ditt yrke. Vi söker dig som har 2 års erfarenhet inom området sam minst en YH-utbildning inom konstruktion.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom maskin eller mekanik
  • 2 års erfarenhet som konstruktör av rör
  • Erfarenhet av E3D, Plant 3D eller PDMS Draft
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa erbjuder de sina kunder rätt kompentens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.