Kalkylator till snabbväxande entreprenadbolag

Kalkylator till snabbväxande entreprenadbolag

Har du kunskaper inom kalkylering och tidigare använt dig av MAP? Känner du till anläggnings-och entreprenadbranschen från tidigare arbetsliv? Vi söker nu en kalkylator till vår kund, ett växande entreprenadbolag inom anläggning. Vill du bli en del av deras engagerade team? Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator arbetar du med utmanande och varierade arbetsuppgifter där du säkerställer att företagets projekt blir lönsamma. Du arbetar främst inne på kontoret men kommer även att vara ute på fält i samband med uppstart av varje anbudsprocess. I dina arbetsuppgifter ingår:
 • Självständigt arbete med anbudshantering och byggprojektstyrning i MAP
 • Skriva offertförfrågningar till entreprenörer samt hantera kapacitet, volymer, priser
 • Läsa handlingar, mängda på ritningar
 • Ha nära kontakt med platschefer både innan och under dina projekt
Du arbetar oftast med ett projekt i taget och tighta deadlines. Det är ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar tätt med kollegor där ni tar hjälp av varandra. Du kommer till en början att få gå bredvid en erfarenkalkylator på plats, men förväntas också att ta egna initiativ från start.

Din profil

Skallkrav
 • Kunskaper i MAP från arbetsliv eller utbildning
 • Utbildning inom anläggnings- och entreprenadbranschen
 • Svenska i tal och skrift
 • Körkort B
Meriterande
 • Eftergymnasial utbildning inom bygg, entreprenad eller mätteknik
 • Tillgång till egen bil
 • Erfarenhet att ha arbetat som kalkylator
Du som söker är en tävlingsinriktad person som har ett driv, engagemang och brinnande intresse för ditt yrke. Vidare är du kommunikativ, jordnära och enkel.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett snabbväxande entreprenadföretag med huvudkontor i Malmö. Bolaget befinner sig i anläggnings- och kabelbranschen och har som vision att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Antal anläggningar utökas ständigt och numera finns företaget ibland annat Helsingborg, Landskrona, Ystad, Göteborg och Halmstad. Totalt i Sverige arbetar ca 200 medarbetare, varav 35 personer sitter på huvudkontoret i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med mycket god arbetsplatspolitik, möjlighet till påverkan samt få vara med vid skapandet av nya rutiner. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som kalkylator, både i rollen och även inom företaget. Om du vill vara en del av ett expansivt och ungt företag med goda framtidsutsikter kommer detta förhoppningsvis att vara rätt för dig.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.