Junior utvecklare till konsultroll i seniort team

Junior utvecklare till konsultroll i seniort team

Är du utbildad ingenjör inom IT? Vill du bli del av ett spännande företag med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior utvecklare ligger tyngden på programmering och systemutveckling. Din arbetsplats varierar med projekt och kan vara både in house och ute hos kund. Då du arbetar i ett mindre företag får du möjlighet till en bred roll som konsult där du följer process hos kund från förstudie och kravställning till test och överlämning. På sikt ser vi gärna att du vill utvecklas mot en projektledande roll!

Tjänsten innefattar:
  • Utveckla befintliga system hos kund
  • Implementera nya system och lösningar hos kund
  • Arbetet sker främst i Microsoftmiljö, inom .Net och SQL.
  • Arbete med Business Intelligence och Web Application Development
  • Arbeta med verktyg som Power BI, avancerad Excel (VBA)
Din profil

Vi söker dig som har ett stort driv, är social och kreativ. Du är lösningsfokuserad och nytänkande i dialog med kund. Ditt genuina intresse och engagemang för utveckling är av största vikt.

Skallkrav:
  • Minst högskoleutbildning med inriktning IT/ data/ elektronik
  • Grundläggande förståelse inom .Net och SQL
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Civilingenjörsutbildning med inriktning IT/ data/ elektronik
  • Tidigare arbetserfarenhet inom programmering eller i en konsultroll
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17, möjlighet till flexibel arbetstid
Lön: Fast
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Montell & Partners är ett IT- och managementkonsultbolag som hjälper kunder att öka dess ekonomiska värde samt skapa hållbara konkurrensfördelar. Kontoret i Malmö är inriktat på IT och består idag av två seniora utvecklare och en projekt-/ verksamhetsledare. Kontoret har nära samarbete och kunskapsutbyte med kontoret i Göteborg, och tillsammans består företaget av ca 30 personer. Här blir du del av ett mindre företag som erbjuder flexibilitet, lojalitet och möjlighet att styra din egen utveckling. Samtidigt får du möjlighet att arbeta med komplexa lösningar och stora kunder.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.