Junior systemutvecklare till spännande framtidsbransch

Junior systemutvecklare till spännande framtidsbransch

Är du nyutexaminerad inom programmering? Trivs du bäst när du får utmanas och utvecklas i team med erfarna kollegor? Ta chansen att söka tjänsten som systemutvecklare hos vår kund!

Dina arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare hos vår kund får du ett omväxlande arbete där du får möjlighet att ta stort ansvar från dag ett. Rollen kommer till stor del att formas efter vad du kommer in med för kompetens samt var ditt intresse ligger. I det stora handlar arbetet om att utveckla och underhålla molnbaserade system för att samla in mätvärden, samt stödja processer kring hantering av mätvärden och mätare. Du får möjligheten att delta i hela kedjan från offert, till projektering och genomförande av projekt. Du kommer också att få möjlighet till kundkontakt, samt löpande driva uppföljningar av kvalitét, ekonomi och arbetsmiljö.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning, ex. YH- eller högskoleingenjörsexamen med fokus på programmering
  • Kunskaper inom C#
Meriterande:
  • Erfarenhet av migrering mot molntjänster
  • Energitekniska kunskaper (ex el)
  • Erfarenhet av att ha byggt plattformar i C#
  • Raspberry Pi
  • Erfarenhet av att integrera hårdvara eller webhosting
Villkor

Start: omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Arbetstid: Heltid, 8-17
Placeringsort: Malmö

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande leverantör inom energisektorn: de arbetar med både energiproducenter, distributörer och användare. Den sektion du blir en del av, mätteknik, erbjuder mättekniska tjänster till kunder som producenter, distributörer, entreprenörer, kommuner och användare av energi. De arbetar med modernisering och optimering av mät- och styrsystem. Stämningen är god och mycket fokus ligger på samarbete och utveckling. Det är en platt organisation där driv och ansvar uppmuntras, vilket gör att du snabbt kommer att kunna ta stora kliv i din karriär.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.