Junior projektledare till tjänst inom entreprenad

Junior projektledare till tjänst inom entreprenad

Är du en driven, social och framåt person? Gillar du att se helheten och hantera många saker samtidigt? Vi söker dig som har en utbildning inom bygg, VVS eller liknande och ser dig själv som projektledare i framtiden. Stämmer det in på dig? Missa då inte den här chansen!

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du verkligen att få utvecklas, det är bara du som sätter stopp för din egen utveckling. Till en början kommer du att ha en mer koordinerande roll med fokus på bland annat tidsplanering men på sikt ser vi gärna att du vill landa i en projektledarroll. Du kommer att få ta mycket ansvar men har bra stöd i form av andra projektledare och kollegor. Ditt team tillhör rörsidan och det är inom detta du kommer att utvecklas.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Tidsplanering i projekt
 • Stöttning vid möten och mötesbokningar
 • Ekonomisk uppföljning
 • Avlasta projektledare för att så småningom själv projektleda
Det är högt tempo och det krävs att du gillar att sätta dig in i saker. För att du ska utvecklas på sikt börjar du med lättare uppgifter för att växa in i rollen.

Din profil

Vi söker dig som är naturligt strukturerad, du lockas av att bli generalist snarare än expert och du drivs av att för saker framåt. Som person tror vi att du är glad och tillmötesgående, du har lätt för att ta folk och du känner dig trygg med att utrycka din åsikt.

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning inom bygg, Väg och Vatten, VVS eller liknande.
 • Körkort
 • Svenska i tal och skrift
 • Datorvana
Meriterande:
 • Erfarenhet från liknande arbete
 • Erfarenhet från att driva projekt
 • Kurser inom entreprenadjuridik
Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Malmö
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 2010 och är ett av Sveriges snabbast växande företag inom installations- och servicebranschen med idag 700 anställda. De riktar sig främst mot elektronik, fläktteknik, rörteknik och styr- och reglerteknik. Företaget präglas av en öppen kultur och en framåtanda, här vill man lyckas och du kommer att jobba med extremt dedikerade kollegor. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.