Junior projektledare till konsultbolag inom infrastruktur

Junior projektledare till konsultbolag inom infrastruktur

Du är en glad och driven ingenjör med projektledardrömmar. Du vill lyckas i allt du tar dig an samtidigt som du är prestigelös i ditt sätt. Du vill vara med och utveckla framtidens infrastruktur. Beskrev vi dig? Fortsätt läs!

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du verkligen att få utvecklas, det är bara du som sätter stopp för din egen utveckling. Till en början kommer du att ha en koordinerande roll men på sikt ser vi gärna att du vill landa i en uppdragsingenjörs- eller projektledarroll. Du ingår i ett team om fem personer och du kommer att få väldigt bra stöttning i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tidsplanering i projekt
  • Stöttning vid möten och mötesbokningar
  • Ekonomisk uppföljning
  • Avlasta uppdragsledare
  • Administrativa uppgifter
Det är högt tempo och det krävs att du gillar att sätta dig in i saker. För att du ska utvecklas på sikt börjar du med lättare uppgifter för att växa in i rollen.

Din profil

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, vi söker dig som är driven och framåt samtidigt som du är prestigelös och trivs när du får hjälpa andra. Du gillar att prestera och helst av allt gör det tillsammans i ett lag. Du är nyfiken och älskar att lära dig och nu är du hungrig på att starta din karriär.
Vi söker dig som är högskoleingenjör, din inriktning kan komma antingen från väg och vatten, data, el, industriell ekonomi eller motsvarande.

Skallkrav:
  • Som lägst högskoleingenjör.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Europas största konsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö. Tillsammans ser ni till att samhället har tillgång till el och rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara byggnader. Det här är ett företag som vill se dig utvecklas, det är ett välkomnande och öppet klimat där dina åsikter uppskattas och du får ta mycket ansvar redan från start. Kontoret är beläget i centrala Malmö.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.