Junior projektledare med stort teknikintresse!

Junior projektledare med stort teknikintresse!

Är du en driven, framåt och teknikintresserad projektledare? Är du i början av din karriär och vill få chansen att utvecklas tillsammans med erfarna projektledare? Tveka då inte att söka tjänsten som junior projektledare till vår kund i Malmö!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår kund kommer du att arbeta som konsult och vara projektledare för uppdrag hos företagets kunder. Projekten sträcker sig ungefär ett år och de har alla ett tydligt tekniskt fokus. Du kommer att ha ansvar för budget, mål, tidsplan och leverans bland annat. Här får du chansen att bli en riktigt duktig projektledare tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor!

Din profil

I rollen som junior projektledare ser vi att du har ett stort intresse för att planera och leda projekt samt har ett ekonomiskt tänk. Eftersom du kommer ansvara för att relationerna med beställare och andra intressenter i projekten fungerar bra ser vi att du är kommunikativ, utåtriktad och har ett eget driv. För att bidra med lönsamma resultat som slutförs i tid behöver du vara strukturerad och noggrann i ditt planerande. Då du kommer jobba inom en teknisk bransch förutsätter vi att du har en teknisk bakgrund och ett stort tekniskt intresse.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör med teknisk inriktning
  • Någon form av utbildning mot projektledning (kurser, examensarbete eller liknande)
  • God svenska samt engelska i tal och skrift
  • Tekniskt intresse
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: 8-17
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722145453
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framstående konsultbolag som jobbar med intressant teknik i framkant. Bolaget besitter en mycket hög kompetensnivå och erbjuder sina anställda kontinuerlig kompetensutveckling utöver det vanliga. Man verkar inom många tekniska områden och har tydliga ambitioner att växa under kommande år. Företaget vill växa tillsammans med nyutbildade inom området för att ständigt få nya inputs i marknaden av nya kompetenser. Företaget erbjuder vi en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. I Malmö har företaget 90 anställda och totalt 1400 medarbetare i Sverige.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.