Junior programmerare till globalt företag i Malmö

Junior programmerare till globalt företag i Malmö

Har du ett stort intresse för programmering och vill utvecklas i ett rutinerat företag? Stämmer det att du är noggrann, social och bekväm med att jobba mot deadlines? Då ska du kolla in denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du till stor del att arbeta med systemtester i olika webbapplikationer. Testerna går ut på att du enligt instruktioner testar olika funktioner, skapar testmiljöer och sedan rapporterar oväntade beteenden. Du kommer att testa igenom all funktionalitet genom "point and klick" och då leta efter buggar, eventuella fel rapporteras i JIRA. Arbetssystemet som kunden använder är JAVA och testverktyget är Phyton. Tjänsten är placerad på kontoret i centrala Malmö och när du kommit in i rollen har du möjlighet att arbeta med frihet under ansvar och företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

För att lyckas i denna roll behöver du kunna vara tydlig på ett korrekt sätt samt vara noggrann och pålitlig i ditt arbete. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta efter deadlines och att du har en social och kommunikativ sida.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning med inriktning programmering eller testare, lägst YH-nivå.
  • Datavana och intresse för programmering
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Utfört Script programmering
  • Svenska
  • Körkort
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en del av ett globalt teknologibolag med över 1100 anställda, 34 kontor globalt och ett produktsortiment på över 50 000 olika artiklar. De jobbar med en avancerad teknik och erbjuder kompletta utbud av hårdvara, mjukvara och tekniska konsulttjänster. På avdelningen i Malmö arbetar de främst med mjukvara, de underhåller produkter, hanterar support och utför cloudtjänster samt servar äldre produkter. Detta är ett företag med gott klimat, de välkomnar nya idéer och förespråkar en öppen dialog bland medarbetarna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.