Junior lastbilsmekaniker till centrala Malmö

Junior lastbilsmekaniker till centrala Malmö

Har du ett gediget intresse för teknik och mekanik? Är du flexibel i ditt arbetssätt och mån om att alltid leverera bästa möjliga resultat? Sök då tjänsten som junior lastbilsmekaniker idag!

Dina arbetsuppgifter
  • Reparation
  • Service
  • Felsökning
  • Underhåll
Som lastbilsmekaniker arbetar du med att reparera och utföra service på tunga fordon. En typisk dag börjar med ett gemensamt möte på morgonen då du tillsammans med dina kollegor går igenom de projekt som finns inne och vad ni ska arbeta med under dagen. Under förmiddagen kommer nya jobb in, och ni planerar därefter - ingen dag är den andra lik, och du får här ett flexibelt och varierande arbete. På lunch och innan hemgång samlas ni återigen för att stämma av hur arbetet gått och vilka nya arbeten som har kommit in. Företagskulturen är god med en familjär stämning - här hjälps man åt och tar hand om varandra.

Din profil

Skallkrav:
  • Fordonsgymnasium eller liknande utbildning, alternativt erfarenhet av att ha arbetat som bilmekaniker.
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete som mekaniker
  • C-körkort
För att vara rätt person för tjänsten som junior lastbilsmekaniker tror vi att du är en öppen person som tar dig an uppgifterna med engagemang. Du trivs med variation i arbetet, och vill hitta en långsiktig tjänst där du kan utvecklas.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Måndag-fredag 7-16
Omfattning: Heltid

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-86 12 32
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med service och underhåll av tunga fordon och hydrauliska påbyggnader. De har mångårig erfarenhet av branschen och du får här chansen att bli del av ett stabilt och tryggt företag som vill satsa på att utveckla din kompetens långsiktigt. Den seniora kompetensen som finns på företaget gör att du får god vägledning och alla förutsättningar för att lyckas och utvecklas i ditt arbete. Med nya lokaler och ordning och reda på verkstaden får du här en arbetsplats du är stolt över!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.