Junior kyltekniker till seniort team

Junior kyltekniker till seniort team

Är du en nyutbildad kyltekniker? Vill du nu bli del av ett litet team med stor kunskap och god utvecklingsmöjlighet? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker arbetar du med:
  • Montage, service, felsök och reparation
  • Skriva dokumentation
  • Kundkontakt
  • Behandla akuta ärende från kund
Som kyltekniker ges du frihet att själv planera dina dagar och hur du lägger upp arbetet ute hos kund.

Du startar i ett företag som idag består av tre rutinerade kyltekniker, alla med över tio års erfarenhet i branschen. I rollen får du en introduktion som anpassas efter dina tidigare kunskaper där du går bredvid kollegorna, för att så småningom ta dig an arbete på egen hand.

Din profil

För att passa i rollen är du noggrann och stresstålig. Du är ansvarstagande och arbetar gärna med kundkontakt.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning med inriktning kylteknik eller YH Kylteknik
  • Kylcertifikat kategori 1
  • Körkort B
  • Svenska i tal
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8- 16:30
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Energi & Klimatteknik AB är ett kylföretag som etablerades 1986. Det är ett mindre företag som ingår under ett större moderbolag, vilket har verksamheten fokuserad på ventilation. Det innebär att du får stor möjlighet att påverka och bidra i det lilla bolaget, samtidigt som du har tryggheten av att ingå i en större koncern.

Företaget arbetar märkesoberoende främst mot företag och verksamheter med större kyltekniska system. Kunderna återfinns främst i Malmöområdet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.