Junior konsultroll till växande akustikavdelning på WSP!

Junior konsultroll till växande akustikavdelning på WSP!

Är du i början av din karriär och vill få en unik möjlighet att arbeta på ett av marknadens ledande konsultföretag? Tycker du att ljud och vibration utifrån ett samhällsbyggar perspektiv låter intressant? Fortsätt att läsa, detta kan vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

WSP är en av Sveriges största aktörer inom akustikbranschen med bred erfarenhet och djup kompetens inom flera akustiska specialistområden. WSP:s akustiker finns representerade över hela landet och arbetar i nära samarbete med andra discipliner för att kunna erbjuda sina kunder allt från helhetslösningar till mindre punktinsatser.

Teamet i Malmö är i en tillväxtfas och söker nu dig som vill lära dig mer inom ljud och vibrationer kopplat till olika miljöer. Detta är en junior roll där du kommer att få lära och utvecklas inom akustikens olika delar - byggnation, väg/trafik och industri. Förutom en gedigen introduktion i företaget kommer du också att få ta del av flera interna utbildningar inom området. Du kommer att få börja med enklare uppgifter för att på sikt få ta dig an mer avancerade projekt. Bra stöttning kommer att finnas från såväl seniora kollegor som företagets globala nätverk.

Detta är en varierande roll där du kommer att få delta i flera spännande projekt parallellt. Delar av dina arbetsuppgifter kommer du att arbeta med från kontoret i Malmö medan andra uppgifter sker ute på projekt runtom i Skåne. Det kan till exempel vara att mäta ljudnivåer och vibrationer i olika miljöer för att skapa ett underlag till dina kommande rapporter och rekommendationer.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning- ex. på inriktning är Samhällsplanering, Väg och vatten, Byggnadskonstruktion eller arkitektur.
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Förståelse för planprocesser
  • Relevanta kurser inom akustik, ljud och vibration
  • Genomfört ljudmätningar och beräkningar
  • Kunskaper i GIS
För att lyckas i rollen krävs det att du är nyfiken och har en stark vilja för att lära och utvecklas inom området. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta och att du är och orädd för att be om hjälp. Då du kommer att arbeta i projektform är det också viktigt att du trivs i en flexibel arbetsmiljö och drivs av att skapa kundnytta.

Villkor

Startdatum: Januari 2020
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP är ett konsultbolag inom samhällsbyggarsektorn med fokus på teknik och analys. De är ett globalt företag med 49 500 medarbetare, på kontor i 40 länder. I Sverige är de 4 300 medarbetare på ett 40-tal kontor runt om i Sverige.

Koncernens huvudkontor är baserat i Montreal i Kanada och bolaget är noterat på Toronto-börsen. Det svenska huvudkontoret ligger vid Globen i Stockholm. 2018 omsatte WSP i Sverige drygt 4800 MSEK. Bokstäverna WSP är en förkortning av Williams Sale Partnership som var namnet på företaget när det grundades. Idag heter de kort och gott WSP.

WSP delar värderingar och varumärke med sina kollegor i världen och strävar efter att bli ledande inom samhällsbyggarsektorn genom att ta sitt ansvar i multidisciplinära projekt och generalkonsultuppdrag. WSP präglas av innovativt tänkande och samarbete över både teknikområdesgränser och landsgränser. Med expertis i alla världsdelar kan de alltid erbjuda sina kunder den senaste kunskapen och många lärorika referensprojekt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.