Junior embeddedutvecklare till företag inom fastighetsautomation

Junior embeddedutvecklare till företag inom fastighetsautomation

Har du ett starkt intresse för inbyggda system? Vill du bli del av ett växande företag där dina idéer värderas högt och du blir en viktig del av utvecklingen? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med en programmerbar kontrollenhet för styrsystem i företagets egenutvecklade realtidsoperativsystem, baserat på Atollic och C-programmering. Beroende på ditt intresse kan tjänsten riktas mer mot embedded mjukvara eller mer mot elektronik.

Arbetsuppgifterna innefattar:
 • Att konstruera analog och digital elektronik och/eller realtids embedded SW
 • Att vilja jobba med helheten, från idé till produktion
 • Att medverka i framtagning av specifikationer
 • Att genomföra enhetstest/verifiering
 • Att dokumentera
 • Att utvärdera nya tekniker
 • Att medverka vid överlämning till produktion
Här blir du del av ett bolag som vill främja din utveckling! Du arbetar i ett öppet klimat med frihet att själv styra dina arbetsprocesser. Företaget präglas av teamarbete med fokus på självstyre. Du blir stor del i att ansvara för hela produktens process. På sikt ser vi gärna att du vill utvecklas inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse och engagemang för uppgiften. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med kollegor.

Skallkrav:
 • Minst högskoleutbildning inom data, elektro eller liknande
 • Engelska i tal och skrift
Meriterande kunskap/ erfarenhet:
 • Analog konstruktion
 • Realtidsprogrammering
 • EDA som Altium och/eller PADS
 • Trådlös kommunikation, exempelvis Thread, Bluetooth, Zigbee, WiFi
 • EMC och LVD kunskap
 • Firmwareutveckling
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8:30- 17:30, möjlighet till flexibel arbetstid
Lön: Fast
Ort: Landskrona

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 072-2091950
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har i över 70 år utvecklat produkter inom fastighetsautomation med syfte att skapa en bra inomhuskomfort. Målet är att utveckla lösningar för at spara energi och skapa en hållbar framtid. De utvecklar produkter som styr, reglerar och analyserar värme och ventilationssystem. Företaget arbetar nära integratörer för att erbjuda uppdaterade lösningar till slutkund. Genom ett egenutvecklat operativsystem görs produkterna programmeringsbara och möjlighet ges att anpassa till kund.

På kontoret i Landskrona arbetar 25 personer fördelade på utvecklare, ekonomi och kundsupport. Kontoret har mycket nära samarbete med resterande kontor i Sverige och i övriga Europa. Här arbetar du i en internationell miljö där du blir del av ett team som är baserat på flera platser. Resor mellan kontoren i Europa förekommer och skulle du på sikt vara intresserad av att placeras utomlands finns det goda möjligheter för det.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.