Junior elprojektör mot järnväg

Junior elprojektör mot järnväg

Är du en vetgirig elingenjör i början av karriären? Är du intresserad av att arbeta med hållbar samhällsutveckling? Då har vi rätt tjänst för dig: elbilar i all ära, men de flesta av oss känner redan till att järnväg är framtidens transportmedel. Välkommen in med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Som junior elprojektör får du chansen att bli en del av utvecklingen genom att projektera trafiktekniska system inom järnväg. Arbetet innefattar planering, utbyggnad, underhåll och ombyggnad av järnvägar och växelskåp. Du kommer att arbeta både med lågspänning och högspänning (från 1000v till 15000v). Ungefär 80 % av tiden projekterar du i CAD-miljö, resterande tid går till möten och planering. Dina projekt är många och varierar i storlek och tidsspann: allt från sex månader till fem år. Större delen av ditt arbete sker utifrån kontoret - aningen i Kristianstad, Helsingborg eller Malmö, men kundbesök på projekt kan också förekomma.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst YH-utbildning inom el/tele, alternativt högskole-/civilingenjörsutbildning inom el eller telekom.
  • Kunskaper inom CAD
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom järnväg, till exempel som signalreparatör
  • Erfarenhet av Microstation
För att trivas i rollen som junior elprojektör tror vi att du är öppen och nyfiken. Du tar gärna egna initiativ, vågar ifrågasätta och framförallt - vågar fråga! Här har du en arbetsgivare som vågar satsa på dig och din utveckling.

Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: valfritt: Helsingborg, Kristianstad eller Malmö. Resor till de olika kontoren förekommer.
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De skapar lösningar och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling, och har kontor både i Sverige och internationellt. Med bred och djup kompetens är de experter på att erbjuda helhetslösningar till sina kunder, och du får här chansen att bli del ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter. Helhetstänket gör att du får en unik möjlighet att lära dig det mesta inom samhällsbyggnad, samtidigt som du blir en del av en rolig avdelning. Företaget har en god personalpolitik samt ett inkluderande klimat med mycket stöd och support. Nya idéer välkomnas alltid, och man investerar mycket för att ligga i framkant inom forskning och teknik. På avdelning järnväg sitter fem medarbetare: en i Kristianstad, fyra stycken i Helsingborg, och en i Malmö. Placeringsort för tjänsten är fri.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.