Junior Utvecklare till spännande företag i Malmö!

Junior Utvecklare till spännande företag i Malmö!

Är du en driven person med trygghet att ta egna initiativ? Vill du arbeta på ett företag med högt i tak? Här får du arbeta i en flexibel roll på en prestigelös arbetsplats!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos vår kund kommer du arbeta med att utveckla deras befintliga produkt. Det kan vara att utveckla en egen idé, förbättra och utveckla befintlig kod eller utveckla helt nya funktioner i produkten. Här får du arbeta i en utvecklande roll tillsammans med bra och kompententa medarbetare för att bygga och utveckla en bra produkt!

På daglig basis kommer du att:
  • Diskutera och utforma nya idéer
  • Genomföra nya funktioner
  • Förbättra befintlig kod och fixa buggar
  • Utveckla och förbättra byggprocesser och supportsystem
Som utvecklare kommer du främst arbeta i Java och med Android-utveckling. Här är ditt arbete öppet på så sätt att din roll anpassas efter din erfarenhet och intresse för utveckling.

Din profil

Hos vår kund arbetar man både enskilt och tätt i team tillsammans med andra, så här ser vi att du är social och kommunikativ och inte rädd för att komma med egna idéer och initiativ. Här gäller det att man är prestigelös och driven och tillsammans strävar efter samma mål.

Krav:
  • Utbildning inom Systemvetenskap/Programmering. Lägst YH
  • Erfarenhet av Java
  • Engelska i tal och skrift
  • Viljan att lära sig
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet inom webbutveckling
  • Kunskap/Erfarenhet inom Android och IOS-utveckling.
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar med smarta lösningar för att boka mötesrum. Deras vision på sin produkt är att det ska vara enkelt att använda och implementera. Deras kontor ligger på stadion Swedbank med utsikt över spelplanen. Här får du chansen att arbeta i ett roligt och öppet team med högt i tak.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.