Junior Teknikinformatör till företag i Svedala!

Junior Teknikinformatör till företag i Svedala!

Har du ett brinnande intresse för maskin och teknik? Vill du arbeta som informatör med fokus på maskinsäkerhet? I rollen som teknikinformatör hos vår kund arbetar du i en utmanande och utvecklande miljö.

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

Som teknikinformatör kommer du arbeta med stora kunder ute i produktion och processindustrin. I rollen som teknikinformatör kommer du arbeta med att skriva ner och samla in information om maskinsäkerhet för komplexa anläggningar och maskinsystem för att sedan analysera, strukturera och anpassa den fakta. Med hjälp av den informationen kommer du skriva ihop och illustrera användar- och underhållsmanualer för kunden och deras anläggning och maskinsystem. Du kommer vara länken mellan konstruktörer och användare.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Samla och dokumentera information ute hos kund
  • Producera användar- och underhållsmanualer
  • Illustration och layoutarbete
Din profil

För att lyckas i rollen som Teknikinformatör har du en utbildning och ett brinnande intresse för maskin och teknik. Då du kommer arbete med kunder och personal ser vi att du är språklig och har en pedagogisk förmåga. Du ska vara strukturerad och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du som Teknikinformatör är hungrig med blicken framåt i ditt arbete.

Krav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Illustrator eller Photoshop
  • Erfarenhet av InDesign eller FrameMaker
  • Utbildning inom teknik och/eller maskin
  • Körkort B
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Svedala. Resor förekommer
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som är verksamma över hela Sverige som arbetar och har verksamhet inom maskinsäkerhet. Vår kund tillhandhåller utbildningar, workshops, riskanalys, programvara, konsulttjänster med inriktning på säkerhet mot industrin. De har kontor i Stockholm och Svedala och är i en expansiv fas.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.