Junior Systemingenjör till spännande företag i Malmö!

Junior Systemingenjör till spännande företag i Malmö!

Vägen till ditt nästa jobb börjar här

Vår kunds sektion utökar och vi söker nu deras nya stjärnskott till Systemingenjör som är i början av sin karriär. Vill du vara med och utveckla morgondagens teknik? Brinner du för system och IT och vill bli en del av ett spännande företag? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Systemingenjör kommer du ingå i ett team som ansvarar för ledningssystem och kommunikationssystem. De utvecklar inte systemen själva utan bygger system av system genom IT – arkitektur, gränsytearbete, kravställning till underleverantörer och testning. Sektionen har också ett sammanhållande ansvar så att tillverkningsunderlagen till produktionen tillgodoser systemens och farkostens behov så att en fungerande helhet uppnås.

Allt eftersom din erfarenhet ökar kommer egna självständiga uppgifter att förekomma. Genom att arbeta brett tillsammans med flera systemägare får du möjlighet att växa in i sektionens arbete samtidigt som vi alla kommer till klarhet på vilka områden som passar dig bäst. Målsättningen är att du slutligen kan hantera systemansvaret för ett eget system.

Om företaget
Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Sektionen består av kompetenta kollegor där det råder en vänlig stämning som hjälper varandra att nå sina mål.
Uppdraget kommer att förlängas i 6 månaders etapper. Intresse av anställning hos kund finns efter en prövotid som konsult.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Som person är du nyfiken, driven och teknisk intresserad. Du har en vilja att hela tiden ta projekt framåt och är lösningsorienterad. Vi ser att du har en positiv grundinställning, är prestigelös, tar egna initiativ samt har en vilja att hela tiden utvecklas. Som Systemingenjör har du en självgående attityd samt är samarbetsvillig och värdesätter teamwork och kollegor.

Krav:
  • Utbildning med inriktning Teknisk Fysik, Elektroteknik, Datateknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
Meriterande:
  • Längre erfarenhet av konstruktionsarbete
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Uppdraget kommer att förlängas i 6 månaders etapper. Intresse av anställning hos kund finns efter en prövotid som konsult.
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.