Junior Maskinkonstruktör till spännande företag Arlöv!

Junior Maskinkonstruktör till spännande företag Arlöv!

Är du en driven och kreativ person? Gillar du att skapa och ta fram från egna tankar och idéer? Då är denna tjänsten något för dig!

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior Maskinkonstruktör kommer du arbeta prestigelöst tillsammans med andra konstruktörer. I början av din karriär kommer du lära dig grunderna för att få rätt förutsättning till att så småningom bli en duktig Maskinkonstruktör. Det kan vara att göra detaljritningar för maskiner, göra enklare konstruktionsjobb, ta fram manualer, rita i CAD etc. När du blir varm i kläderna och tar mer ansvar får du göra mer avancerade arbetsuppgifter som att sitta och konstruera egna maskiner till kunder.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Kundkontakt
  • Ritningsarbete i CAD
  • Inköp
  • Mekaniskt och praktiskt arbete
Din profil

Som Maskinkonstruktör ser vi att du är driven och är engagerad i arbetet. Eftersom att man tar fram egna lösningar och idéer ser vi att du kan ta egna initiativ och har ett stort intresse. Vidare ser vi att du är prestigelös och ödmjuk i ditt arbete.

Krav:
  • Högskoleingenjör inriktning Maskin/Teknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet sedan tidigare
  • Erfarenhet av ProEngineer/Creo
  • Kunskap av mekanik och teknik
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 8:00-17:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett expansivt företag som arbetar med att tillsammans med kunder ta fram specialanpassade lösningar och maskiner. Det kan vara allt från en ny packmaskin i en industri till en transportlösning på ett lager.

De har huvudkontor i Uddevalla och är ungefär 45 personer på företaget. På kontoret i Arlöv arbetar 8 personer inom konstruktion, automation och allt där till.

Mer om företaget vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.