Junior Maskiningenjör till spännande företag Arlöv!

Junior Maskiningenjör till spännande företag Arlöv!

Är du en driven och kreativ person? Gillar du att skapa och ta fram från egna tankar och idéer? Då är denna tjänsten något för dig!

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Maskiningenjör kommer du arbeta med att ta fram och skapa formverktyg. Dessa formverktygen används sedan för att producera och ta fram prototyper och produkter till kunder i kolfiber-material. Som Maskiningenjör arbetar du nära kunder och utifrån ritning diskutera och ta fram rätt lösning för just önskad produkt. Du som Maskiningenjör kommer rita i CAD och CAM för att skapa och bearbeta med CNC, fräs och svarv och ta fram rätt formverktyg som sedan används för att skapa och producera rätt produkt åt kunden.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Kundkontakt
  • Ritningsarbete
  • CAD och CAM-Bearbetning
  • CNC, Fräsning, Svarvning etc
Din profil

Som Maskiningenjör ser vi att du är driven och är engagerad. Eftersom att man tar fram egna lösningar och idéer ser vi att du kan ta egna initiativ och har ett stort intresse. Vidare ser vi att du är prestigelös och ödmjuk i ditt arbete.

Krav:
  • Högskoleingenjör inriktning Maskin/Teknik
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:

* Erfarenhet sedan tidigare

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 8:00-17:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett expansivt företag som arbetar med att tillsammans med kunder ta fram olika produkter i kolfibermaterial. Detta görs med en unik och patenterad lösning. De är ensamma med sin lösning och är världens snabbaste produktion utav kolfiber-produkter. Detta gör att dom har starkt samarbete med stora kunder.

Mer om företaget vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.