Junior CAD-ritare till företag i Malmö!

Junior CAD-ritare till företag i Malmö!

Vi söker nu dig som vill ta första steget i din karriär eller bygga vidare på din erfarenhet inom Autocad!

Här får du chansen att arbeta i en ansvarsfull roll tillsammans med erfarna projektörer. Ansök idag för att få chansen att vara med i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior CAD-ritare jobbar du tätt tillsammans med företagets projektteam med att stötta och avlasta i varierande projekteringsarbete bland annat i Autocad 2D.

Utifrån projektörernas behov kommer du som CAD-ritare bland annat skapa material utifrån schaktkartor för att upprätta ansökningar samt presentationsunderlag till kommunala upphandlingar.

Här är du som CAD-ritare en viktig roll för att stötta och effektivisera i många varierande projekt.

Din profil

För att lyckas i rollen som Junior CAD-ritare ser vi att du är kommunikativ, strukturerad och drivs av att vara behjälplig. Du ska vara social och värdesätta goda samarbeten.

Krav:
  • Utbildning eller erfarenhet av CAD
  • Erfarenhet av Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:

* Erfarenhet av Autocad

Villkor

Omfattning: Visstidsanställning omgående fram t.o.m. 2021-01-31
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett snabbväxande entreprenadföretag med huvudkontor i Malmö. Bolaget befinner sig i anläggnings- och kabelbranschen och har som vision att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Antal anläggningar utökas ständigt och numera finns företaget bland annat i Malmö, Helsingborg, Göteborg och Halmstad.

Totalt i Sverige arbetar ca 250 medarbetare, varav 40 personer sitter på huvudkontoret i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med mycket god arbetsplatspolitik, möjlighet till påverkan samt få vara med vid skapandet av nya rutiner.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.