IT-ingenjörer för framtida uppdrag - Skåne

IT-ingenjörer för framtida uppdrag - Skåne

Vi på Framtiden är väl medvetna om att det rådande läget har påverkat oss alla på olika sätt. Samtidigt vill vi blicka framåt, arbeta hårt och bidra till att personer fortfarande får nya jobb och företag får nya kollegor. Vi har fortfarande många samarbetspartners som är på jakt efter duktiga kandidater här och nu och i våra dagliga samtal med dessa hör vi inte bara oro utan också en optimism kring vad som kommer när vi fått ordning på viruset och vardagen är tillbaka. Förhoppningsvis är detta snart och då vill vi vara väl förberedda.

Därför söker vi just nu efter ingenjörer inom teknik till framtida uppdrag i Skåne. Vem vet, dessa uppdrag kan komma imorgon eller efter sommaren. Så, är du på jakt efter ett nytt arbete inom ekonomi eller bara lite nyfiken på vilka tjänster som kan finnas tillgängliga framöver är du välkommen att söka. Det finns även flera lediga tjänster som vi rekryterar till i skrivande stund, dessa hittar du på www.framtiden.com.

Din profil

Har du nyligen avslutat dina studier och är på jakt efter en möjlighet att kickstarta karriären med? Eller har du hunnit arbeta något år och vill vidare till nästa utmaning?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och teknik. Vi är alltid intresserade av ingenjörer inom såväl mjuk- som hårdvara. Du som nyutexaminerad är varmt välkommen att söka, har du dessutom arbetserfarenhet eller sidoprojekt är det meriterande.

Exempel på tjänster vi arbetar löpande med är webbutvecklare, testingenjörer, embeddedutvecklare, UX-designers, .NET-utvecklare och C-utvecklare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Framtiden har idag pågående samarbete eller för samtal med flera hundra företag i Skåne. Vi hjälper dessa att hitta sina nästa kollegor inom våra fyra affärsområden IT/teknik, ekonomi/finans, kontor/administration och lager/industri. Våra samarbetspartner är idag allt ifrån det stora multinationella bolaget till det mindre företaget med ett mål om att växa och nå framgång och dessa finns runt om i hela Skåne.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.