Frontend-utvecklare till innovativt företag i Malmö!

Frontend-utvecklare till innovativt företag i Malmö!

Vill du arbeta på en ett innovativt företag med stora ambitioner? Vill du dessutom ingå i ett familjärt team av sociala och kreativa medarbetare? Då har vi tjänsten för dig!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos vår kund kommer du arbeta med att vidareutveckla deras befintliga applikation och plattform. Det kan vara att utveckla en egen idé, förbättra och utveckla befintlig kod eller utveckla helt nya funktioner i produkten. Här får du arbeta i en spännande roll tillsammans med bra och kompententa medarbetare för att bygga och utveckla en bra produkt!

På daglig basis kommer du att:
  • Diskutera och utforma nya funktioner och idéer
  • Förbättra befintlig kod och fixa buggar
I dagsläget utvecklas produkten i IOS och även i Webb med planer att utveckla en version till Android.

Din profil

Vi ser att du är en kommunikativ person som gärna tar egna initiativ och är driven i att komma framåt i gemensamma mål. Då du kommer stötta andra utvecklare krävs det att du är en självgående Frontend-utvecklare med erfarenhet av React och Javascript samt att du har ett öga för design och utseende.

Krav:
  • Erfarenhet av Frontend
  • Javascript och React
  • Svenska och Engelska
Meriterande:
  • Längre erfarenhet som utvecklare
  • Körkort B
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761-671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 mars 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar med marknadsföring och produktreklam. Med hjälp av en egenutvecklad plattform kan medlemmar marknadsföra gratis-produkter med hjälp av sociala medier. I dagsläget är dom nio anställda med huvudkontor i Malmö. Deras ambitioner är att växa och bli större och vara marknadsledande i branschen.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.