Engagerad automationsingenjör med stort programmeringsintresse sökes till spännande konsultföretag

Engagerad automationsingenjör med stort programmeringsintresse sökes till spännande konsultföretag

Är du en öppen och nyfiken person i början av din yrkeskarriär som automationsingenjör? Har du ett stort intresse för programmering, och vill du dessutom växa med ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag? Vi har då tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
 • Arbeta med produktutveckling inom industrin kring maskiner och digitalisering
 • Leverera projekt till kunder
 • Arbeta med PLC-mjukvara
Arbetet som automationsingenjör hos vår kund innebär att du blir en del av ett tätt samarbetande team med djup kompetens. Du arbetar dels som projektleverantör, då ni går in i företag för att verka som en interim projektgrupp eller utvecklingsavdelning, dels som en konsult i mer traditionell mening ute på olika uppdrag. Vilka uppdrag du rör sig inom är ett resultat av kundbehov, företagsinterna behov och egna önskemål.

Din profil

Skallkrav:
 • Relevant teknisk utbildning inom Automation/Data/El/Programmering, lägst KY-nivå
 • 1 års erfarenhet inom programmering eller automation
 • Kunskap inom Java eller C++ eller PLC-system
 • Stort intresse för programmering
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Kunskap inom webbutveckling
 • Kunskap inom objektsorienterad programmering
 • Kunskap inom funktionsbaserad programmering
 • Övrig erfarenhet av programmering
Vi söker dig som vill arbeta som konsult och brinner för utveckling inom automationsområdet. Vi tror att du är nyfiken och alert, och har lätt för att se möjligheter. Eftersom du kommer att arbeta inom olika projekt ser vi att du är flexibel och dynamisk, och du tycker om utmaningar. Du har lätt för att kommunicera och samspela med andra.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid.
Start: 1/9 2018

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialister på projekt i alla dess former, och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom bland annat projektledning, produktutveckling och industrialisering. Fokus ligger alltid starkt på kunden och på att leverera lönsamma produkter och kostnadseffektiva industrilösningar. Som en teknikpartner för företag med eller utan en egen utvecklingsavdelning, agerar de både som rådgivare men även i att implementera lösningar. Vår kund har tekniska experter inom de flesta teknikområden och ser ingen begränsning i storlek eller komplexitet. Projekten kan till exempel handla om produktutveckling inom interna projekt med att utveckla maskiner och nya produktlinjer.

Du får här en unik chans att bli en del av ett team med mycket senior kompetens, vilket tillsammans med samarbeten med nätvärkspartners ger lika stor kompetensbas som de stora konsultbolagen. Vår kund har bevisad kunskap och erfarenhet i utmanande ledande roller/befattningar med mycket god förmåga att analysera, förhandla, kommunicera, planera, coacha och motivera såväl medarbetare som intressenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.