Elmontör till familjärt företag!

Elmontör till familjärt företag!

Har du en bakgrund inom el? Tycker du om att lösa problem? Vill bli en del av ett härligt team? Sök då tjänsten som junior elmontör hos vår kund redan idag!

OM FÖRETAGET

Vår kund bygger högkvalitativa styrskåp till allt från ventilation i fastigheter eller industrier, till vattenreningsverk och lägenheter. De är en liten och flexibel firma, vilket innebär korta beslutsvägar och platt organisation. Företagskulturen präglas av en hög grad positivitet, och det är högt i tak: du blir en del av ett team härliga kollegor med nära till skratt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
  • Montera styrskåp, från start till slut
En typisk arbetsdag börjar med att du tittar på ritningarna och stämmer av i listan vilket material du behöver. När du har plockat fram delarna är det dags för gemensam frukost (företaget lägger stor vikt att skapa en trivsam arbetsmiljö, och frukosten är viktig)

Därefter så hittar du rätt skåp för ändamålet och börjar med den mekaniska biten. Du monterar skenor och kanaler och ser till att alla delar sitter rakt och snyggt. När detta är klart så är det dags att läsa kretsschema – hur ska jag koppla delarna? Det slutglitliga steget är att testa skåpet, något du kommer få hjälp med från mer erfarna kollegor.

Under den inledande perioden kommer du enbart att arbeta från verkstaden men på sikt kommer du även att åka ut och montera hos kunderna.

DIN PROFIL

Skallkrav:
  • Du har som lägst en gymnasieutbildning mot el
  • Du har minst ett års arbetslivserfarenhet där du har läst elscheman. Med fördel har du även monterat elskåp sedan tidigare.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem, och du utför ditt arbete noggrant. Som person är du glad och positiv. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt ÖK

Placeringsort: Malmö

Arbetstider: 07.00 - 16.00

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.