Elkonstruktör sökes till marknadsledande företag i Malmö

Elkonstruktör sökes till marknadsledande företag i Malmö

Är du öppen, nyfiken och tycker om att ta ansvar? Tycker du att det är kul att vara en del av hela processen, från ritning till produktion? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör hos vår kund kommer du att vara en viktig del av det dagliga arbetet. Du utgår från kontoret i Malmö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att designa tekniska lösningar i CAD Elpro, tolka tekniska beskrivningar och omvandla underlag till ritningar. Du arbetar i team med en projektledare och har daglig kontakt med dina kollegor. Ni kommer att arbeta med både nya designer och modernisering av äldre designer. Hos vår kund finns stora utvecklingsmöjligheter då du är delaktig i hela processen. Arbetet sker i nära samarbete med produktionen som bygger elskåpen utifrån din ritning och ni kommer att köra regelbundna avstämningar i teamet.

Din profil

För att lyckas med arbetet behöver du vara öppen och intresserad, att arbeta i grupp ska falla sig naturligt då du arbetar nära såväl kollegor som produktion. Det är viktigt att du kan ta ansvar för sina uppgifter och att du har ett tydligt driv framåt. Tjänsten och kunderna är mycket varierande och du ska tycka om att följa hela processen, gillar du detta finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Skallkrav:
  • Datavana.
  • Förståelse för logiska kretsar.
  • Elkraftsutbildning, som tex. Elingenjör, Elkraftstekniker eller Elkonstruktör.
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande:
- Erfarenhet inom området.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767 86 12 32
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Genom erfarenhet, kunskap och nära samarbete med kunder och leverantörer levererar de en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov. Företaget är verksamma inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning. De arbetar med allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Utifrån kundernas behov arbetar företaget med skräddarsydda lösningar. Deras lösningar är kompletta och innehåller konstruktion, tillverkning, montage och driftsättning inom både automation, kraftförsörjning och plåttillverkning.

Mer Information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.