Skicklig WordPress-utvecklare till framgångsrikt företag!

Skicklig WordPress-utvecklare till framgångsrikt företag!

Är du en fena på Word-Press och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper? Vill du arbeta med varierande projekt inom webbutveckling? Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som WordPress-utvecklare kommer du att arbeta med webbutveckling och då främst inom WordPress. Du kommer att jobba i team tillsammans med såväl seniora som juniora utvecklare. Du arbetar nära dina kollegor på kontoret men det är viktigt att du trivs med att ta eget ansvar över dina projekt. Detta är en varierande roll där samarbetet och kommunikationen mellan dig, designern och kunderna är otroligt viktigt för att ni tillsammans ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat.

Ett projekt börjar med att du får en kravmall till dig, på mallen finns bilder och beskrivningar på hur kunden tänkt sig och noga förklarat hur de önskar att ex. saker ska se ut eller röra på sig. Din uppgift blir att bygga funktionaliteten omkring själva hemsidan utifrån kundens önskemål. Till en början kommer du att få arbeta med mindre projekt för att i takt med att du kommit in rollen få ta dig an de mer avancerade hemsidor.

Din profil

För att passa in i rollen som Webbutvecklare ser vi att du är en motiverad person som gärna tar dig an nya utmaningar. Du är även en social teamarbetare som alltid värderar kundnöjdhet högt.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av att arbeta i WordPress
  • Utbildning inom utveckling ex. Systemutveckling, Spelutveckling, Webbutveckling
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet från PHP, HTML, CSS, JavaScript, SQL, XML
  • WooCommerce
  • SVG animationer
Villkor

Startdatum: Omgående, med anpassning till eventuell uppsägning
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00 med flextid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är ett nationellt konsultföretag där du kommer att utgå från kontoret mitt i centrala Malmö. Här arbetar man långsiktigt för att skapa ett kompetent team med trevliga konsulter. Personalen står i fokus på hela företaget och möjligheterna att utvecklas internt är stora.

På företaget arbetar man i små lättrörliga team för att enkelt kunna möta kundernas behov, oavsett om det är långsiktiga projekt eller snabba lösningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.