Dokumentatör inom fiber till expandativt konsultbolag

Dokumentatör inom fiber till expandativt konsultbolag

Till vår kund i Malmö söker vi nu en dokumentatör med en framåtanda. Är du intresserad av att arbeta hos en växande kund med goda utvecklingsmöjligheter? Sök redan idag då urval kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

Framtiden söker till ett företag i Malmö en dokumentatör inom fiber. I rollen kommer du att arbeta i spännande projekt mot stadsnät, entreprenadföretag och villaområden. Du har mycket interaktion med både kunder och medarbetare. Uppdrag kan ske både in house och ute hos dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Dokumentation
  • Ta fram olika slags underlag
  • Dokumentering av fiberprojekt
  • Leverera aktuell dokumentation
Din profil

Vi söker dig som vill arbeta enligt vår kunds värdeord Glädje, Enkelhet och Långsiktighet. Du har en framåtanda, en vilja att göra ett bra jobb och är inte rädd för att fråga om det är något du inte kan. I ditt arbete lägger du vikt vid struktur och kvalitet. Eftersom du kommer samarbeta med både kunder och ditt team söker vi dig som har hög social kompetens och en god förmåga till samspel med andra. Slutligen tror vi att du som söker är engagerad, flexibel och du vill arbeta på ett fantastiskt företag med god stämning.

Krav
  • Någon erfarenhet inom fiber
  • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande
  • Körkort B
  • Kunskap i AutoCAD
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Kunskap i DpPower eller DPCom (Vid intresse finns även möjlighet att arbeta som projektör inom kraft- och belysningsnät)
Villkor

Arbetstider: 08.00-17.00.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett spännande konsultbolag som grundades 2013. Idag har de 160 konsulter på 11 orter runt om i Norden, varav 25 personer arbetar i Malmö. Bolaget är personalägt och är uppbyggt av positiva medarbetare som alla står för värdeorden glädje, enkelhet och långsiktighet. Som medarbetare får man årligen 40 timmars utbildning och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.