Däckskiftare under November på stort företag!

Däckskiftare under November på stort företag!

Vi söker dig med stort bilintresse som kan hoppa på ett uppdrag hos vår kund under november månad.
Ca 5-6 veckors heltidsarbete med ett glatt team i Malmö. Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Däckskiftare kommer du arbeta med att byta däck på bilar. Vår kund i Malmö arbetar med PV-bilar och detta gäller leasade och kommunala bilar. I rollen dom däcksfitare kommer du ingå i ett glatt team i Malmö som alla strävar efter samma mål. Oftast arbetar man i team av två stycken men iblan måste man klara en uppgift självständigt.

Tjänsten innefattar delvis:
  • Ordermottagning
  • Gå igenom och fylla i diagnoskort
  • Däckskiftning
Din profil

Skallkrav:
  • Bilintresse
  • Svenska
  • B-körkort
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet från verkstad

Vi söker dig som är händig och som gillar att hugga i! Som person är du stresstålig, noggrann, lösningsorienterad och serviceminded. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för bilar!

Villkor

Start: 22/10
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder däckservice för alla typer av fordon, samt bilservice för lättare lastbil och personbil. I företaget arbetar idag däckmontörer, lagerpersonal och mekaniker. Vår kund har verkstäder på flera orter runt om i Skåne.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.