Brandlarmstekniker till ledande företag inom brand- och säkerhetssystem!

Brandlarmstekniker till ledande företag inom brand- och säkerhetssystem!

Har du tidigare erfarenhet som brandlarmstekniker och vill jobba på ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som brandlarmstekniker kommer du främst att arbeta med driftsättning av brandlarm samt utrymningslarm men även med felavhjälpande åtgärder, service och underhåll. Som brandlarmstekniker hos vår kund kommer du att ha ett självständigt arbete med mycket kundkontakt.

I arbetet ingår:
  • Driftsättning och programmering utav brandlarm eller utrymningslarm
  • Att administrera relevant anläggningsdokumentation
  • Att arbeta i projektform
Din profil

Som person ser vi att du tycker om att ta initiativ och har förmågan att arbeta självständigt genom att styra din egen dag. Då du blir vår kunds ansikte utåt är det viktigt att du har en positiv läggning och är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare. Då du kommer att fungera som en rådgivare ute hos kunden har en helhetssyn på hur fastighetens olika system fungerar för att på bästa sätt kunna hjälpa kunderna.

Skallkrav i tjänsten:
  • Gymnasial eller YH- utbildning med inriktning el
  • Erfarenhet av regelverket för brand, SBF 110 eller SBF 502
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Villkor

Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:30 - 16:30
Ort: Malmö
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723016159
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialist på brand och utrymningslarmsystem och arbetar mot allt från förskolor och gruppbostäder till stora anläggningar inom sjukvård och industri.

Som brandlarmstekniker hos vår kund kommer du att ingå i ett team om 16 tekniker och 4 projektledare. Du kommer att vara delaktig i ett starkt team men samtidigt jobba självständigt där dina dagar utgår hemifrån. Tjänstebil kommer att ingå i tjänsten.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.