Biträdande Systemingenjör till spännande företag i Malmö!

Biträdande Systemingenjör till spännande företag i Malmö!

Vår kunds sektion för Combat-systems utökar och vi söker nu deras nya stjärnskott till Systemingenjör som är i början av sin karriär. Vill du vara med och utveckla morgondagens teknik? Brinner du för system och IT och vill bli en del av ett spännande företag? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du ingå i en den marina sektionen som ansvarar för den marina farkostens ledningssystem och kommunikationssystem. De utvecklar inte systemen själva utan bygger system av system genom IT - arkitektur, gränsytearbete, kravställning till underleverantörer och testning. Sektionen har också ett sammanhållande ansvar så att tillverkningsunderlagen till produktionen tillgodoser systemens och farkostens behov så att en fungerande helhet uppnås.

Här kommer du som Systemingenjör att avlasta sektionens systemägare med varierande arbetsuppgifter. Allt eftersom din erfarenhet ökar kommer egna självständiga uppgifter att förekomma. Genom att arbeta brett tillsammans med flera systemägare får du möjlighet att växa in i sektionens arbete samtidigt som vi alla kommer till klarhet på vilka områden som passar dig bäst. Målsättningen är att du slutligen kan hantera systemansvaret för ett eget system.

Din profil

Som person är du nyfiken, driven och teknisk intresserad. Du har en vilja att hela tiden ta projekt framåt och är lösningsorienerad. Vi ser att du har en positiv grundinställning, är prestigelös, tar egna initiativ samt har en vilja att hela tiden utvecklas. Som Systemingenjör har du en självgående attityd samt är samarbetsvillig och värdesätter teamwork och kollegor.

Även erfarna Systemingenjörer som vill ta tillfället i akt att lära sig nya områden kan komma i fråga, gärna med erfarenhet av praktisk IT-arkitektur och gränsytearbete

Krav:
  • Utbildning med inriktning Teknisk Fysik, Elektroteknik, Datateknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:

* Längre erfarenhet av konstruktionsarbete

Villkor

Omfattning: Vikariat med start omgående fram t.o.m. 2021-08-31
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik.Sektionen består av 10 personer där det råder en vänlig stämning som hjälper varandra att nå våra mål.

Detta är en visstidsanställning med start omgående fram t.o.m. 2021-08-31.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.