Backendutvecklare till kreativ webbbyrå mitt i centrala Malmö!

Backendutvecklare till kreativ webbbyrå mitt i centrala Malmö!

Har du kunskaper inom webbutveckling och vill få möjlighet att utvecklas i ett kunnigt team? Är nyfiken, kreativ och ansvarstagande ord som beskriver dig? Då kan du vara den vi söker, missa inte chansen utan ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Back-end utvecklare arbetar du tillsammans med produktägare, front-end och back-end utvecklare i ett agilt team på 8 personer. Här arbetar de efter renodlad Scrum metod i ett sammansvetsat team där du kommer att utveckla e-handelslösningar till företagets olika kunder. Du kommer att arbeta med objektorienterad programmering i en SaaS-applikation med fullt utvecklad CI/CD. De moderna systemen driftas i AWS med autoskalande och självläkande servrar. Designmönstret som används är MVC (Model-View-Controller)

Även om du har fokus inom back-end uppskattas det om du har ett helhetstänk och det finns stort utrymme för eget ansvar, flexibilitet och kreativitet!

Din profil

För att lyckas i rollen som utvecklare hos vår kund tror vi att du är en nyfiken och intresserad person som präglas av öppenhet och respekt. Du har ett genuint intresse för utveckling och teknik och räds inte av att ta egna initiativ och komma med idéer!

Skallkrav
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT.
  • Kunskap i objektorienterat språk, ex. Java, C# eller PHP
  • Bekant med MVC-modellen (Model-View-Controller)
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i AWS, DevOps, Elastic Search, Microservices, PHP eller Vue
  • Svenska i tal och skrift
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägning

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en helhetsleverantör inom E-handeln och har i 20 år hjälpt företag att starta, växa och öka sin försäljning online. Man har idag över 600 nöjda kunder, allt från mindre handlare till några av Sveriges absolut största företag. På kontoret i Malmö arbetar 27st medarbetare, här förespråkas nytänk och kreativitet och möjligheten till utveckling är enorm!

Mer information om vår kund ges vid en eventuell intervju!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.