Administratör till visstidstjänst på stort energibolag!

Administratör till visstidstjänst på stort energibolag!

Vi söker nu dig som är en flitig administratör med noggrannhet och tålmodighet i fingertopparna. Är du dessutom strukturerad och organiserad är denna tjänst något för dig!

Ansök redan idag för att få chansen att vara med i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Administratör hos vår kund kommer du arbeta på deras trafikavdelning. Här kommer du som Administratör främst arbeta med att sammanställa fakturering. I arbetet kommer du även stötta projektledare med att sammanställa rätt information och detaljer för montörer och tekniker.

Administrationen sköter du i Excel samt i affärssystemet IFS.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Fakturering
  • Administration i Excel
  • Stötta och avlasta projektledare
Anställningen är två månader framåt med chans till förlängning.

Om företaget
Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare. Idag är de ca 1000 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö.

Din profil
Vi ser att du som Administratör är trygg och självständig. Du ska kunna ta egna initiativ och se kommunikation som ett av dina viktigaste redskap. I rollen som Administratör krävs det att du har god datorvana och trivs i ett kontorsarbete.

Krav:
  • God datorvana
  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet/kunskap sedan tidigare
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: Heltid enligt schema
Omfattning: 2 månaders visstidsanställning med chans till förlängning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.