Nyutexaminerad elkonstruktör till konsultföretag

Nyutexaminerad elkonstruktör till konsultföretag

Vill du arbeta med tekniska lösningar i spännande projekt tillsammans med likasinnade? Är utmaning och utveckling viktigt för dig? Vill du dessutom bli en del av ett företag där medarbetarna står i fokus? Sök då tjänsten som nyutexaminerad elkonstruktör redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör hos vår kund kommer du att arbeta med utmanande och spännande teknikprojekt. Projekten är främst inom tillverkning- och processindustrin, och du kan till exempel arbeta med att konstruera apparatskåp och styrskåp. I ditt dagliga arbete använder du dig främst av CAD, men EPLAN och ElProCad kan också förekomma.
Du sitter både tillsammans med dina kollegor på kontoret i centrala Malmö, men får även chansen att sitta ute hos kund.

Din profil

För att trivas hos vår kund är ditt intresse för teknik det viktigaste. Har du ett genuint teknikintresse och drivs av att hitta lösningar på problem kommer du att trivas här. Därtill ser vi gärna att du har ett stort engagemang för ditt arbete och vill ständigt utmanas.

Skallkrav:
  • YH-, KY- alternativt högskoleutbildning inriktat mot elkonstruktion
  • svenska i tal och skrift
  • ett brinnande tekniskt intresse
  • kunskap inom CAD
Meriterande:
  • EPLAN 8, ElproCAD
  • praktisk erfarenhet (LIA, sommarjobb, hobby)
  • tidigare arbete som industrielektriker
  • elinriktining på gymnasiet
Har du dessutom erfarenhet av att ha meckat på fritiden - kanske fixat motorer, pillat med elektronik eller liknande är detta extra meriterande.

Villkor

Start: Augusti 2019
Arbetstid: 8-17 med flex
Ort: Malmö

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med en bred verksamhet inom energi
, industri och infrastruktur. Gemensamt driver ni utvecklingen framåt och förser era kunder, runt om i hela världen, med de allra senaste tekniska lösningarna.
I Malmö är de cirka 85 anställda. Kompetensen är lika bred som djup och du får här en unik möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt. : Du arbetar nära seniora konsulter och ges goda förutsättningar att växa in i rollen. Företaget satsar på att ge medarbetare utvecklingsmöjligheter, frihet under ansvar och arbetar aktivt för att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och vill stanna på lång sikt. Teamkänslan är mycket god, och dina chefer lägger stort fokus på att du ska trivas på jobbet!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.