Är du Framtidens nya Account Manager?

Är du Framtidens nya Account Manager?

Är du Framtidens nya Account Manager?

Har du ett stort intresse av att driva affären från start till mål? Är du målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag? Är du trygg i dig själv, modig och har en positiv grundsyn?

Kanske har du allt här ovan eller så har du ett stort intresse av att lära dig? Nu söker vi vår nästa kollega som vill vara med att driva och utveckla Framtiden i Malmö till att bli ännu bättre!

Arbetsbeskrivning:

Att jobba som account manager hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – förutom företag att växa – även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären.

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara på tårna, arbeta med tempo och nyfikenhet så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya höjder inom din försäljning.

Vårt mål är att ge dig förutsättningar för att växa och utvecklas som säljare genom både utbildningar och coachning med inriktning på dessa områden:
 • Samtalstekniker
 • Behovsanalys med frågemodeller
 • Presentationsteknik
 • Avslut och bra steg framåt tillsammans med kund
 • Vårda och utveckla kundrelationer
Vi tror att möjligheten att få vara med och påverka sin arbetsdag gör att vi som jobbar här både trivs och presterar bättre. Hos oss använder vi oss därför av förtroendearbetstid. Så, vill du lämna kontoret tidigare en eftermiddag för att njuta av den härliga vårsolen alternativt lägga en regnig höstkväll på att prospektera är det fritt fram. Vi har friskvårdsbidrag då vi tror att hälsa och prestation på jobbet hänger ihop och vi kör gärna ett pass tillsammans om du vill. Vi har dessutom en flexibel arbetsplats som innebär att du utan problem kan ta emot soffan som ska levereras mellan 08.00-12.00 en tisdag och det är en självklarhet för oss att du kan få spendera en del av din arbetstid på hemmakontoret om du vill. Vi vill helt enkelt ge dig de bästa förutsättningar för att du ska kunna lyckas i din roll.

Några av våra andra förmåner:
 • Utbildningspaket
 • Attraktiv lönemodell
 • Möjlighet till delägandeskap
Vi ser gärna att du har följande:
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller från servicebranschen
 • Talar flytande Svenska
 • Körkort B
Meriterande:
 • Branscherfarenhet
 • Relevant utbildning
 • Erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat (förhandling)
 • Serviceerfarenhet
 • Eget kontaktnät
Om Företaget

Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!

Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Om oss

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. Hos oss på Malmökontoret är vi ett ambitiöst och härligt gäng på 10 personer som gillar tävla, utvecklas och nå och överträffa våra uppsatta mål. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att umgås med varandra och ha kul tillsammans!

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.

Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Vi skrattar högt oftast med men även ibland åt varandra och kör en AW då och då. När värmen kommer tar vi gärna en lunch i solen och kanske ett dopp i havet. Vår övertygelse är att du är ditt bästa jag om du jobbar med de du trivs med och trivs med det du jobbar med! Om du vill ha en arbetsplats präglad av en omtänksam men ändå tävlingsinriktad kultur där vi, medarbetarna, alltid går först är vi rätt ställe för dig.

Vi ser fram emot att höra från dig, så vänta inte!

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6-månaders inledande provanställning

Lön: Enligt överenskommelse, fast + bonus

Placering: Malmö

Start: Omgående, alternativt efter sommaren

Arbetstid: Normalarbetstid 08.00-17.00 måndag-fredag
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.