Utvecklare till spännande företag!

Utvecklare till spännande företag!

Just nu söker vår kund en vass systemutvecklare för en tjänst i en spännande bransch. Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund och vara en del av ett företag i expansionsfas. Det är en utvecklande roll för dig som är analytisk och brinner för problemlösning. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Utvecklare kommer du främst arbeta i C#. Beroende på din tidigare erfarenhet finns stöd och introduktion i dina inledande månader för att komma in i arbetet. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du ha mycket eget ansvar och arbeta med företagets egenutvecklade produkt. Kundens produkt är framtaget för flygbolag som innefattar bland annat regelmotor, planeringssystem, företagskontroll etc. Du som systemutvecklare kommer ha fokus på att utveckla och förbättra deras regelmotor. Du kommer arbeta både självständigt men tills mesta dels i ett team tillsammans med andra utvecklare. I tjänsten ingår även vissa resor till kunder och användare av produkten.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Systemutveckling i C#
  • Viss kundkontakt
Din profil

Som person är du analytisk och självständig i ditt arbete. Du trivs med att ta initiativ och har inga problem att ställa frågor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i C# eller Java.

Skallkrav:

Utbildning i systemutveckling, systemvetenskap, datateknik eller liknande
C# - .NET - Java
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

Tidigare erfarenhet som systemutvecklare

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, eller enligt ök.
Placering: Malmö

Vi arbetar med att tillsätta tjänsten omgående, välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillhandahåller tjänster inom mjukvara och kommunikation för flygbolag som används i operativa processer för att delvis kunna bli mer kostnadseffektiva. Företaget har ett webbaserat, ett desktopbaserat och ett mobilt baserat system. Det är ett komplext system som har tusentals förfrågningar i sekunden och är hjärtat för alla flygbolag som företaget arbetar mot. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm och har även kontor i Malmö, Storbrittanien, Polen och Ukraina. Sedan 1968 har företaget vuxit till en full service leverantör till flygindustrin. Totalt har företaget 35 anställda och du kommer ingå i ett team om 6 personer på kontoret i Malmö.

Vår kund erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Känner du dig trygg med kundkontakt kommer det finnas möjlighet till resor i tjänsten.

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?

Välkommen med din ansökan!