Utvecklare till spännande företag!

Utvecklare till spännande företag!

Just nu söker vår kund en vass systemutvecklare för en tjänst i en spännande bransch. Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund och vara en del av ett företag i expansionsfas. Det är en utvecklande roll för dig som är analytisk och brinner för problemlösning. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Utvecklare kommer du främst arbeta i C#. Beroende på din tidigare erfarenhet finns stöd och introduktion i dina inledande månader för att komma in i arbetet. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du ha mycket eget ansvar och arbeta med företagets egenutvecklade produkt. Kundens produkt är framtaget för flygbolag som innefattar bland annat regelmotor, planeringssystem, företagskontroll etc. Du som systemutvecklare kommer ha fokus på att utveckla funktionerna i programvaran och webblösnigen Aircraft Schedule Management. Du kommer arbeta både självständigt men tills mesta dels i ett team tillsammans med andra utvecklare. I tjänsten ingår även vissa resor till kunder och användare av produkten.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Systemutveckling i C#
  • Kundkontakt
Din profil

Som person är du analytisk och självständig i ditt arbete. Du trivs med att ta initiativ och har inga problem att ställa frågor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i C# eller Java.

Skallkrav:

Utbildning i systemutveckling, systemvetenskap, datateknik eller liknande
C# - .NET - Java
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

Tidigare erfarenhet som systemutvecklare

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, eller enligt ök.
Placering: Malmö

Vi arbetar med att tillsätta tjänsten omgående, välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillhandahåller tjänster inom mjukvara och kommunikation för flygbolag som används i operativa processer för att delvis kunna bli mer kostnadseffektiva. Företaget har ett webbaserat, ett desktopbaserat och ett mobilt baserat system. Det är ett komplext system som har tusentals förfrågningar i sekunden och är hjärtat för alla flygbolag som företaget arbetar mot. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm och har även kontor i Malmö, Storbrittanien, Polen och Ukraina. Sedan 1968 har företaget vuxit till en full service leverantör till flygindustrin. Totalt har företaget 35 anställda och du kommer ingå i ett team om 6 personer på kontoret i Malmö.

Vår kund erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Känner du dig trygg med kundkontakt kommer det finnas möjlighet till resor i tjänsten.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.