Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

Välkommen till oss! Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm och Malmö. Vi är beroende av kompetenta medarbetare, därför lägger vi ner mycket arbete för att vara en arbetsplats där alla trivs, oavsett titel. Vi värdesätter friskvård och ger gärna våra anställda ett stort inflytande över sin arbetsplats och arbetssituation. Vi samarbetar dagligen mellan kontoren och har en fin kultur.

Rollen som ekonomiansvarig hos oss är bred och du erbjuds att arbeta med det mesta inom ekonomiområdet. Du kommer ha ett nära samarbeta med samtliga delägare och du rapporterar till VD Anna som är en lyhörd ledare som välkomnar nya idéer och arbetssätt. Tjänsten är placerad på vårt fina kontor ett stenkast från Centralen i Malmö. Det finns möjlighet att jobba 80 - 100 %.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Budget och prognosarbete
  • Skatteredovisning
  • Moms, inkomst och arbetsgivardeklarationer
  • Ansvara för leverantörs- och kundreskontra
  • Förbättring av rutiner och processer
Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har eftergymnasiala studier inom ekonomi och har erfarenhet som ekonomiansvarig eller redovisningsansvarig. Att förstå och vidareutveckla processer är något du tycker är roligt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt mån om att leverera med hög kvalité. Du är duktig på att arbeta självständigt med eget ansvar, är prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar FHH med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 070-3755075, kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flood Herslow Holme erbjuder juridiska tjänster inom merparten av de affärsjuridiska kompetensområdena. Våra klientrelationer bygger på långsiktighet och våra klienter är i första hand ägare till verksamheter som representerar stora värden. Vi strävar alltid efter att få ett helhetsgrepp och att hitta den bästa lösningen, anpassad efter klientens specifika behov. Vi har ca 30 medarbetare varav 24 jurister. Våra kontor i Stockholm och Malmö erbjuder, bortsett från obeståndsområdet som enbart finns i Stockholm, service inom samtliga av byråns specialområden. Byråns medarbetare samarbetar dagligen över kontorsgränserna. Vi kan därigenom hantera större uppdrag trots att vi är förhållandevis små jämfört med de större affärsjuridiska byråerna. För att garantera våra klienter bästa möjliga rådgivning, betraktas varje uppdrag som hela byråns uppdrag.