BUTIKS-/LAGERPERSONAL I MALMÖ

BUTIKS-/LAGERPERSONAL I MALMÖ

Våren närmar sig och nu söker vi säsongspersonal till vår stenbutik på Topplocksgatan 13 i Malmö. Anställningen löper på cirka 6 månader.

Dina arbetsuppgifter är bl.a. att hjälpa våra kunder att välja ur vårt breda sortiment och kunna vägleda dem till ett lyckat val. Vana av försäljning är meriterande. Förutom B-körkort har du vana av att köra truck, då en del av arbetet är på butikens tillhörande lager. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är driftig, serviceinriktad och stresstålig. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med medarbetarna i butiken där ni bildar ett sammansvetsat team som hjälper våra kunder på vägen till deras drömträdgård.

Vårt sortiment är betong- och natursten till markbeläggning, murar, trappor, dekorsten mm. Våra målgrupper är både konsumenter som vill ha en fin trädgård samt entreprenörer och anläggare.
Mer info
Kontaktperson Margita Berglund
Telefon 038080205
Email Mejla Margita Berglund
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.flisbyab.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flisby AB - 1966 lade vi den första grundstenen till vår kunskap inom marktäckning. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har vi marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Hos oss hittar du allt ifrån marksten, dekorsten, murar,trappor och natursten för golv och vägg. Vårt huvudkontor ligger i Flisby (Nässjö kommun) och våra övriga stenbutiker i Göteborg, Halmstad, Malmö och Jönköping. Totalt är vi ca 30 anställda och omsätterca100 MSEK.